Reserveren

Wie zijn onze huurders?

Vrienden, familie, relaties, kennissen, klanten etc.

De vakantiewoning wordt voornamelijk verhuurt aan gasten die binnen onze ”inner circle” vallen. We hebben dus geen bemiddelaar, verhuurkantoor of andere gemachtigde wat alleen maar kostenverhogend werkt. De woning is te huur vanaf een week of langer. De gemiddelde huursom is in het voor en naseizoen vanaf € 49 per dag. Voor het hoogseizoen en de vakantieperiode liggen de tarieven over het algemeen wat hoger.

BESCHIKBAARHEID en RESERVEREN

Laat ons weten voor welke datums je wilt reserveren. We zullen je dan ons laagste tarief aanbieden en kun jij vervolgens aangeven of je akkoord bent. Als je dat bent dan zetten we deze datums voor jouw vast. Stuur je verzoek aan Ruud of Jarno in een pb Whatsapp berichtje. Heb je geen nummers dan klik je op de Whatsapp link onderaan de webpagina.

DAG van AANKOMST
Je geeft ons van tevoren aan een eerste inschatting van het tijdstip dat je verwacht te arriveren. Onze schoonmaker zal zorgen dat de elektriciteit staat ingeschakeld evenals de koelkast. Je ontvangt van van te voren een berichtje waar je de sleutel kunt ophalen zodat je zonder vertraging naar binnen kunt gaan.

BORG en EINDSCHOONMAAK
Wij gaan ervanuit dat je voor je vertrek de vakantiewoning schoon en opgeruimd achterlaat. Dus geen afwas en vuilnis achterlaten. Je betaald voor de eindschoonmaak en wassen van linnengoed een bedrag van € 60 aan de schoonmaker. Je betaald deze ter plaatse. Vooraf vragen wij een borg van € 200. Indien er zich geen bijzonderheden voordoen ontvang je deze van ons terug binnen 5 dagen na vertrek.

ENERGIE
Evenals in Nederland zijn de tarieven voor energie in Spanje aanzienlijk gestegen. Van onze huurders verwachten wij dan ook dat deze zuinig en weloverwogen omgaan met de elektrische apparaten zoals airco/verwarming, kooktoestellen, verlichting etc. en deze niet onnodig aan laten staan. Ga je bijvoorbeeld naar het strand, zwembad of een avondje uit? zet dan de airco/verwarming en overige energiebronnen uit. Uit onze eigen ervaring is gebleken dat het gemiddelde energieverbruik per dag uitkomt op 15 kw/uur (er is gaan gasaansluiting) Mocht het verbruik gerekend over de duur van je verblijf hoger uitkomen dan wordt er een toeslag berekend van € 0,40 per meer gebruikt kw/uur. Echter zal dit sporadisch voorkomen tenzij je bijvoorbeeld de airco/verwarming een groot deel van de dag aan laat staan terwijl er niemand aanwezig is.


Stel je vraag