Info

Walking to the Strip only 12 minutes
Welkom

Welkom in onze vakantiewoning. Misschien ben je hier voor een paar weken, een week of een paar dagen. Met deze rubriek proberen we je zo goed mogelijk te adviseren in zaken in en rondom de woning, uitgaan, strand en zee, vervoer en meer. Scrol door de index klik op het onderwerp waar je meer over wilt weten.

Eindschoonmaak € 60,-

Wij hebben de beheerder vooraf geïnformeerd op welke dag je vertrekt zodat deze rekening kan houden met de eindschoonmaak en reiniging van bed-linnengoed. Vertrek uit de woning is uiterlijk voor 11.00 uur. Als je een late vlucht hebt of met de auto bent en later vertrekt overleg vooraf met verhuurder zodat de eindschoonmaak op een ander tijdstip kan worden uitgevoerd.

Energie en verbruik

In Spanje is energie net als in andere landen niet goedkoop. Bij normaal gebruik zijn er geen extra kosten achteraf voor de huurder. Schakel bij het verlaten van de woning de airconditioning en overige energieverbruikers uit. Bijvoorbeeld als je naar het strand gaat, zwembad, naar de ‘’strip” of gaan shoppen. Als de energiekosten achteraf hoger uitvallen dan wat als gebruikelijk is, dan is de verhuurder gerechtigd om de extra kosten achteraf te belasten. Is er een borg betaald dan worden de extra kosten met de borg verrekend.

Geluid en overlast

Aangesloten bij de community van eigenaren hebben heeft verhuurder met een aantal regels te maken. Om overlast tegen te gaan verzoeken wij aan onze huurders de regels te respecteren:
Je kunt van de mooie warme avonden genieten in als ook buiten de woning zoals balkon en dakterras. Maar tijdens de avonden is het geluid van (hard) pratende mensen als ook van muziek soms ver in de omgeving door. Fijn als je daar rekening mee houd en ook geen muziek (uit luidspreker) na 21.00 meer buiten afspeelt.

Roken is niet toegestaan

In de gehele woning is het niet toegestaan om te roken ook geen
E-sigaretten
Roken kun je buiten op het balkon of op het dakterras

Shoppen - La Zenia

La Zenia is één van de grootste shopping centers van zuid Europa. Veel winkels van bekende en onbekende merken, restaurants, terrasjes en voor de kinderen een "playground"
Met de auto ben je er binnen 10 minuten en parkeren is gratis. Lopend doe je er 30 minuten over. Maar je kunt ook een taxi bellen of een elektrische step huren.

Klik voor meer informatie

Sleutels niet in de voordeur laten zitten

Laat bij het (al dan niet tijdelijk) verlaten van de woning nooit de sleutel aan de binnenkant van de deur zitten. Als je de deur dichtdoet en er zit nog aan de binnenkant een  sleutel in het slot terwijl er niemand binnen is dan kan alleen een slotenmaker toegang krijgen. Kosten zijn voor rekening huurder en zijn hoog.

Stranden

Het dichtstbijzijnde strand is Playa Cabo Roig op slechts 20 minuten lopen.
Er is een strandbar en een kleine jachthaven met restaurant en terras. Ligbedden kun je daar huren.
Een ander wat groter strand is Playa La Zenia. De afstand is iets meer dan 2.5 kilometer.
Klik voor meer informatie

Taxi

Voor je vervoer vanaf en naar de luchthaven van Alicante bevelen wij je een betrouwbare taxichauffeur aan met een eigen onderneming. Je betaald voor je taxi (inclusief maximaal 4 passagiers) een bedrag van 65 euro. Je kunt hem per Whatsapp bereiken op nummer: +34 637 37 81 84
Bellen kan uiteraard ook op zelfde nummer.

Heb je lokaal een taxi nodig dan kan het in de vakantieperiode wat langer duren maar dan is het advies om te bellen.

Uitgaan op de Strip

Op 12 minuten loopafstand arriveer je op de strip. Een promenade van een paar honderd meter met veel restaurants, cafés, terrasjes en meer. Tijdens laag, hoog en naseizoen is er bijna iedere avond wel ergens live muziek.  TIP: Italiaans restaurant “Mamma Mia” gelegen op het eind van de strip.

Zwembad

Het zwembad is links om de hoek gelegen behoort exclusief bij de community. Huurders van eigenaren mogen er gebruik van maken. Er zijn een aantal regels voor gebruik van het zwembad en staan aangegeven. Er zijn ook ligbedden aanwezig. Er is in de woning een sleutel aanwezig voor het toegangshek.

Supermarkten

De dichtstbijzijnde is de Consum op iets meer dan 2 kilometer afstand. Heb je geen vervoer? Je kunt bij Consum je boodschappen ook online bestellen. Klik hier voor informatie

Scooter huren

Klik hier voor informatie

Dit verhuurbedrijf is gelegen aan de strip aan de rustige kant

Stel je vraag